Kāpēc salmenes ziedu ekstrakts?

Kāpēc salmenes ziedu ekstrakts?

Šo zeltaini dzelteno salmu ziedu sauc par nemirstīgo, jo tas plaukst tur, kur citi augi reti var izdzīvot. Šī auga kosmētiskās īpašības ir zinātniski pierādītas, sākot no nomierinošas un mitrinošas līdz pat ievērojamai dziednieciskai, aizsargājošai, un pat anti-age iedarbībai.

Ādai sniegtie efekti:

  • ādas kairinājums un apsārtums ļoti drīz samazinās, jo tiek veicināta relaksējošo beta-endorfīnu izdalīšanās maņu neironos;
  • stiprināta ādas aizsargbarjera, kas samazina tās jutību uz ārēji un iekšēji izraisītiem kairinājumiem;
  • uzturēts vēlamā ūdens mitrums ādā;
  • ilglaicīga pretiekaisuma iedarbība, kas ārstē pūtītes un rētas.

 

Produkti, kuru sastāvā ir salmenes ziedu ekstrakts: 

+371 2 8010107

Atstājiet savu e-pastu, lai saņemtu jaunumus par mūsu produkciju pirmais!

Consult Pieteikties uz konsultāciju

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat noteikumiem - Lietošanas noteikumi.